Γενικοί Όροι και Προϋποθέσεις

Χρησιμοποιώντας το yourhomemadeworld.com, συναινείτε στους όρους και τις προϋποθέσεις μας όπως περιγράφονται παρακάτω.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ
Οι όροι “εμείς”, “μας” και “μας” αναφέρονται στο “Φτιαγμένο Κερί Κερί”.

Ο όρος “Ιστότοπος” αναφέρεται στο yourhomemade.com. Οι όροι “χρήστης”, “εσείς” και “δικός σας” αναφέρονται σε επισκέπτες του ιστότοπου, πελάτες, μέλη και οποιουσδήποτε άλλους χρήστες του ιστότοπου.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ
Το yourhomemadeworld.com είναι ένας ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου ebooks, πόρων και άλλου περιεχομένου που σχετίζεται με την κατασκευή κεριών (η “Υπηρεσία”).

Η χρήση του yourhomemadeworld.com, συμπεριλαμβανομένων όλων των υλικών που παρουσιάζονται εδώ και όλων των online υπηρεσιών που παρέχονται από εμάς, υπάγεται στους ακόλουθους Όρους και Προϋποθέσεις. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για όλους τους επισκέπτες του ιστότοπου, τους πελάτες και όλους τους άλλους χρήστες του ιστότοπου. Χρησιμοποιώντας τον Ιστότοπο ή την Υπηρεσία, συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις, χωρίς τροποποίηση, και αναγνωρίζετε ότι τους έχετε διαβάσει.

Οι συμβαλλόμενοι συμφωνούν ότι η Υπηρεσία είναι στη φύση της εκπαίδευσης. Το εύρος των υπηρεσιών που παρέχονται από εμάς σύμφωνα με τη συγκεκριμένη Σύμβαση περιορίζεται σε αυτές που αναφέρονται στον ιστότοπο yourhomemad

eworld.com. Καταπιάνεται το δικαίωμά μας να αντικαταστήσει υπηρεσίες ίσες ή συγκρίσιμες με αυτές που αναφέρονται, εάν υπάρξει ανάγκη, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Για να αποκτήσετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο, πρέπει να είστε 18 ετών και να έχετε την αναγκαία εξουσία και αρμοδιότητα για να εισέλθετε σε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Τα παιδιά κάτω των 18 ετών απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τον Ιστότοπο. Οι πληροφορίες που παρέχονται στον Ιστότοπο και στην Υπηρεσία σχετικά με τα μέλη και άλλες πληροφορίες είναι υπόκειται σε αλλαγή. Δεν κάνουμε καμία δήλωση ή εγγύηση ότι οι πληροφορίες που παρέχονται, ανεξαρτήτως προέλευσης (το “Περιεχόμενο”), είναι ακριβείς, πλήρεις, αξιόπιστες, ενημερωμένες ή απαλλαγμένες από σφάλματα. Αποποιούμαστε κάθε ευθύνη για οποιαδήποτε ανακρίβεια, σφάλμα ή ατελειότητα στο Περιεχόμενο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ
Για να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία, θα πρέπει να παρέχετε πληροφορίες σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός σας, της διεύθυνσης email, του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης και άλλων προσωπικών στοιχείων. Συμφωνείτε ότι οποιεσδήποτε πληροφορίες εγγραφής δίνετε σε εμάς θα είναι πάντα ακριβείς, σωστές και ενημερωμένες. Δεν πρέπει να προσωποποιήσετε κάποιον άλλον ή να παρέχετε πληροφορίες λογαριασμού ή διεύθυνση email εκτός από τ

ις δικές σας. Ο λογαριασμός σας δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για κανέναν παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό. Δεν πρέπει, κατά τη χρήση της Υπηρεσίας, να παραβιάζετε κανένα νόμο στη δικαιοδοσία σας.

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΚΟΠΟΙ
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Ιστότοπο και την Υπηρεσία μόνο για νόμιμους σκοπούς. Συμφωνείτε να είστε οικονομικά υπεύθυνοι για όλες τις αγορές που κάνετε εσείς ή κάποιος που ενεργεί εκ μέρους σας μέσω του Ιστότοπου. Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε τον Ιστότοπο και να αγοράζετε υπηρεσίες ή προϊόντα μέσω του Ιστότοπου για νόμιμους, μη εμπορικούς σκοπούς μόνο. Δεν πρέπει να αναρτάτε ή να μεταδίδετε μέσω του Ιστότοπου οποιοδήποτε υλικό που παραβιάζει ή παραβιάζει τα δικαιώματα άλλων ή το οποίο είναι απειλητικό, εκφράζει παρενόχληση, συκοφαντεί, εισβάλλει στην ιδιωτική ή δημοσία ζωή, είναι βλασφημικό, αναιδές, βίαιο, ανοητό, ανάρμοστο ή περιλαμβάνει βλαβερές φόρμουλες, συνταγές ή οδηγίες, που προωθεί συμπεριφορές που θα αποτελούσαν αξιόποινη πράξη, θα δημιουργούσαν αστική ευθύνη ή θα παραβίαζαν κατά άλλο τρόπο κάποιο νόμο.

ΑΡΝΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Οι Υπηρεσίες προσφέρονται υπό την προϋπόθεση της αποδοχής της παραγγελίας ή των αιτημάτων σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την υπηρεσία σε οποιαδήποτε παραγγελία, πρόσωπο ή οντότητα, χωρίς την υποχρέωση να αναθέσουμε λόγο για τον λόγο που το κάνουμε. Καμία παραγγελία δεν θεωρείται αποδεκτή από εμάς μέχρις ότου γίνει επεξεργασία της πληρωμής. Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να αλλάξουμε ή να διακόψουμε οποιαδήποτε πτυχή ή χαρακτηριστικό του Ιστότοπου ή της Υπηρεσίας, υπό την προϋπόθεση ότι εμείς πληρούμε τις προηγούμενες ευθύνες μας προς εσάς βάσει της αποδοχής της πληρωμής σας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ
Εάν αγοράσετε ένα προϊόν από εμάς, συμφωνείτε να λαμβάνετε προτάσεις προϊόντων, προωθητικές δραστηριότητες και νέες προσφορές από τους συνεργάτες μας. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή για να μην λαμβάνετε μελλοντικά emails. Όλα τα ενημερωτικά δελτία που στέλνουμε περιλαμβάνουν ένα σύνδεσμο για διαγραφή από αυτά τα emails.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Θα σας στείλουμε email για να επιβεβαιώσουμε την τοποθέτηση της παραγγελίας σας και με λεπτομέρειες σχετικά με την παράδοση του προϊόντος και τις συνεχιζόμενες πληρωμές. Στην περίπτωση που υπάρχει κάποιο σφάλμα σε αυτή τ

ην επιβεβαίωση μέσω email, είναι δική σας ευθύνη να μας ενημερώσετε το συντομότερο δυνατό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΘΕΜΑ
Οι φωτογραφίες από αποθέματα δεν περιλαμβάνονται σαν μέρος του προϊόντος. Συνεχίζοντας με την αγορά, συμφωνείτε με αυτό.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
Μόλις επιβεβαιωθεί, θα σας παρέχουμε πρόσβαση στην αγορασμένη Υπηρεσία. Συμφωνείτε και καταλαβαίνετε ότι η πρόσβαση στην Υπηρεσία ενδέχεται να επηρεαστεί και να επηρεαστεί κατά καιρούς από τρίτους που χρησιμοποιούμε για να παρέχουμε την Υπηρεσία (φιλοξενία ιστοσελίδας, πρόσθετα για τον ιστότοπο μέλους, κλπ.). Συμφωνείτε και καταλαβαίνετε ότι καμία ενέργεια για παραβίαση σύμβασης δεν μπορεί να αρχίσει εναντίον μας όταν υπάρχουν λογικές καθυστερήσεις στην πρόσβαση στην Υπηρεσία.

Κρατούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε την Υπηρεσία και/ή την πρόσβαση σε ορισμένα χαρακτηριστικά της Υπηρεσίας, με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση προς εσάς. Θα καταβάλουμε λογικές προσπάθειες για να σας ενημερώσουμε, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να το κάνουμε σύμφωνα με τους όρους αυτής της συμφωνίας.

ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Είναι για τη διάρκεια της υπηρεσίας. Εάν για οποιοδήποτε λόγο διαλυθούμε ή σταματήσουμε να υπάρχουμε, τότε η πρόσβασή σας στην υπηρεσία λήγει.

Το περιεχόμενο μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου καθώς τα ηλεκτρονικά βιβλία τροποποιούνται, προστίθενται ή αφαιρούνται. Ως τέτοιο, είναι ευθύνη του χρήστη να κατεβάσει και να αποθηκεύσει τα αρχεία στον υπολογιστή του ή στα προσωπικά του νέφη. Καταπιάνουμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε την πρόσβαση. Καταπιάνουμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε την πρόσβαση του χρήστη σε λητά αρχεία.

ΤΙΜΗ
Οι τιμές των προϊόντων μας θα είναι όπως αναφέρεται στον ιστότοπό μας από καιρό σε καιρό. Καταβάλλουμε όλη την εύλογη προσοχή για να βεβαιωθούμε ότι οι τιμές είναι σωστές στην ώρα που οι σχετικές πληροφορίες εισήχθησαν στο σύστημα.

Οι τιμές και οι προσφορές για τα προϊόντα μας μπορεί να αλλάξουν από καιρό σε καιρό. Καταπιάνουμε το δικαίωμα να αυξήσουμε ή να μειώσουμε την τιμή για λόγους μάρκετινγκ και δοκιμής Α/Β.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Δεδομένου ότι το αντικείμενο που αγοράζετε είναι ψηφιακά αγαθά, παραδίδοντας ή κατεβάζοντας το αντικείμενο, έχετε αναλάβει την ιδιοκτησία του αντικειμένου και δεν μπορούμε να προσφέρουμε επιστροφές ή ανταλλαγές λόγω αλλαγής γνώμης.

Εάν αντιμετωπίζετε τεχνικά προβλήματα με το προϊόν ή δεν μπορείτε να κατεβάσετε τα αρχεία, επικοινωνήστ

ε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε το συντομότερο δυνατό.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. Πριν προχωρήσετε με την αγορά, βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με αυτό.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Προσπαθούμε να περιγράψουμε και να εμφανίσουμε την υπηρεσία όσο το δυνατόν πιο ακριβώς. Παρόλο που προσπαθούμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο σαφείς στην εξήγηση της υπηρεσίας, παρακαλούμε μην δεχθείτε ότι ο ιστότοπος είναι εντελώς ακριβής, ενημερωμένος ή απαλλαγμένος από λάθη. Κατά καιρούς μπορούμε να διορθώνουμε τα λάθη στις τιμές και τις περιγραφές. Καταπιάνουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε ή να ακυρώσουμε οποιαδήποτε παραγγελία με εσφαλμένη καταχώριση τιμής.

ΥΛΙΚΌ ΠΟΥ ΥΠΟΒΆΛΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΌΤΟΠΟ
Δεν πρέπει να ανεβάσετε, να δημοσιεύσετε ή να καταστήσετε διαθέσιμο χωρίς την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη των πνευματικών δικαιωμάτων κανένα έργο τέχνης, φωτογραφίες ή άλλο υλικό (συλλογικά “Υλικό”) που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά σήματα ή άλλο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας χωρίς την έκφραση γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη των πνευματικών δικαιωμάτων. Το εμπορικό σήμα ή το άλλο δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας και το βάρος του να προσδιορίσετε ότι κανένα υλι

κό δεν προστατεύεται με αυτό τον τρόπο ανήκει αποκλειστικά σε εσάς. Θα είστε υπεύθυνοι για κάθε ζημιά που προκύπτει από οποιαδήποτε παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων ή άλλων πνευματικών δικαιωμάτων ή οποιαδήποτε άλλη ζημία που προκύπτει από τέτοια υποβολή. Για όλα τα Υλικά που υποβάλλετε στον Ιστότοπο, αντιπροσωπεύετε ή εγγυάστε αυτομάτως ότι έχετε την αρμοδιότητα να χρησιμοποιείτε και να διανέμετε τα Υλικά και ότι η χρήση ή η εμφάνιση των Υλικών δεν θα παραβιάσει κανένα νόμο, κανόνα, κανονισμό ή δικαιώματα τρίτων.

ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Ο Ιστότοπος και η Υπηρεσία περιέχουν πνευματικά δικαιώματα που ανήκουν σε εμάς, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών σημάτων, πνευματικών δικαιωμάτων, προπριεταρικών πληροφοριών και άλλων πνευματικών δικαιωμάτων. Τα υλικά που προσφέρονται από εμάς είναι πνευματικά και προστατεύονται και παρέχονται σε εσάς ως μέρος της Υπηρεσίας για την ατομική σας χρήση και με μονοετή άδεια χρήσης. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών μας υλικών, θα παραμείνουν αποκλειστική μας ιδιοκτησία. Δεν παρέχεται άδεια για πώληση ή διάθεση των υλικών μας ή υπονοούμενη άδεια.

Δεν μπορεί να υπο-άδεια, να πωληθεί, να κοινοποιηθεί, να μεταφερθεί ή να αναδιανεμηθεί μόνο του.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΩΝ
Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσουμε αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις. Τέτοιες τροποποιήσεις είναι άμεσα αποτελεσματικές μετά την ειδοποίησή σας από εμάς με την ανάρτηση των νέων Όρων και Προϋποθέσεων σε αυτόν τον Ιστότοπο. Κάθε χρήση του Ιστότοπου ή της Υπηρεσίας από εσάς μετά την ειδοποίηση σημαίνει ότι αποδέχεστε αυτές τις τροποποιήσεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε οποιοδήποτε μέρος του Ιστότοπο

ύ μας και της Υπηρεσίας μας, συμπεριλαμβανομένων αυτών των Όρων και Προϋποθέσεων, ανά πάσα στιγμή. Θα αναρτήσουμε τις πιο πρόσφατες εκδόσεις στον Ιστότοπο και θα αναφέρουμε τις ημερομηνίες έναρξης ισχύος στις σελίδες των Όρων και Προϋποθέσεων μας.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Συμφωνείτε ότι υπό καμία συνθήκη δεν είμαστε υπεύθυνοι για άμεσες, έμμεσες, παρεμπίπτουσες, παρεμπίπτουσες, ειδικές, αντικατοχής ή οποιεσδήποτε άλλες ζημιές που προκύπτουν από τη χρήση του ιστότοπου ή της υπηρεσίας. Επιπλέον, δεν φέρουμε ευθύνη για ζημιές σχετικά με (1) οποιαδήποτε αποτυχία εκτέλεσης, σφάλμα, παράλειψη, αρνητική υπηρεσία, επίθεση, διακοπή, διαγραφή, ελάττωμα, καθυστέρηση στη λειτουργία ή μετάδοση, ιό υπολογιστή ή γραμμή ή αποτυχία συστήματος? (2) απώλεια εσόδων, αναμενόμενα κέρδη, επιχείρηση, εξοικονόμηση, καλή θέληση ή δεδομένα? και (3) κλοπή τρίτου, καταστροφή, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή χρήση των πληροφοριών σας ή της ιδιοκτησίας σας, ανεξαρτήτως της αμέλειάς μας, της σοβαρής αμέλειας, της αποτυχίας μιας ουσιαστικής απώλειας και εάν αυτή η ευθύνη προκύπτει από αμέλεια, σύμβαση, αδίκημα ή οποιαδήποτε άλλη θεωρία νομικής ευθύνης. Το παραπάνω ισχύει ακόμη και αν έχουμε ενημερωθεί για την πιθανότ

ητα των ζημιών ή είχαμε προβλέψει τις ζημιές. Σε εκείνες τις πολιτείες που δεν επιτρέπουν την αποκλεισμού ή τον περιορισμό της ευθύνης για τις ζημιές, η ευθύνη μας περιορίζεται στο μέγιστο δυνατό βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο. Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υπεύθυνοι για σας πέρα από τη συνολική τιμή αγοράς της υπηρεσίας που έχετε αγοράσει από εμάς και εάν δεν έχετε πραγματοποιήσει καμία αγορά, η συγκεντρωτική ευθύνη μας προς εσάς δεν θα υπερβαίνει τα 100 δολάρια.

ΠΟΡΟΙ ΤΡΙΤΩΝ
Ο Ιστότοπος και η Υπηρεσία μπορεί να περιέχουν συνδέσεις προς ιστότοπους και πόρους τρίτων. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι δεν είμαστε υπεύθυνοι ή απαλλαγμένοι από ευθύνη για τη διαθεσιμότητα, την ακρίβεια, το περιεχόμενο ή τις πολιτικές των ιστότοπων ή των πόρων τρίτων. Οι συνδέσεις προς τέτοιους ιστότοπους ή πόρους δεν υποδηλώνουν οποιαδήποτε έγκριση ή σύνδεση με εμάς. Αναγνωρίζετε τη μοναδική ευθύνη σας για και αναλαμβάνετε όλο τον κίνδυνο που προκύπτει από τη χρήση οποιουδήποτε τέτοιου ιστότοπου ή πόρου.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ
Θα πρέπει να αποζημιώσετε και να μας παρακρατήσετε απαλλαγμένους από κάθε απώλεια, ζημιά, συμφωνίες, υποχρεώσεις, κόστη, χρεώσεις, αξιολογήσεις και εξοδα

, καθώς και απαιτήσεις τρίτων και αιτίες δράσης, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των δικηγόρων των δικηγόρων, που προκύπτουν από οποιαδήποτε παραβίαση από εσάς των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων ή οποιαδήποτε χρήση από εσάς του Ιστότοπου ή της Υπηρεσίας. Θα πρέπει να μας παράσχετε την ανάλογη βοήθεια, χωρίς χρέωση, όπως μπορεί να ζητήσουμε σχετικά με οποιαδήποτε τέτοια άμυνα, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της παροχής μας τέτοιων πληροφοριών, εγγράφων, εγγραφών και λογικής πρόσβασης σε εσάς, όπως κρίνουμε αναγκαίο. Δεν θα πρέπει να επιλύσετε κάθε αξίωση τρίτου ή να εγκαταλείψετε οποιαδήποτε άμυνα χωρίς την προηγούμενη γραπτή μας συναίνεση.

ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
Οι θέματα κεφαλαίων των παραγράφων και των υποπαραγράφων αυτής της Συμφωνίας συμπεριλαμβάνονται μόνο για την ευκολία και δεν επηρεάζουν την κατασκευή ή την ερμηνεία καμίας από τις προβλεπόμενες διατάξεις της.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ
Αυτή η Συμφωνία αποτελεί την ολοκληρωμένη συμφωνία μεταξύ σας και μας σχετικά με τον Ιστότοπο και την Υπηρεσία και αντικαθιστά όλες τις προηγούμενες και σύγχρονες συμφωνίες, αντιπροσωπείες και κατανοήσεις μεταξύ μας. Καμία απαλλ

αγή από καμία από τις διατάξεις αυτής της Συμφωνίας από εμάς δεν θα θεωρηθεί, ή δεν θα αποτελέσει, απαλλαγή από οποιαδήποτε άλλη διάταξη, ανεξάρτητα από το αν είναι παρόμοια, ούτε θα αποτελέσει συνεχή απαλλαγή. Καμία απαλλαγή δεν θα είναι δεσμευτική εκτός αν εκτελεστεί γραπτώς από εμάς.

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Όλες οι ειδοποιήσεις, αιτήσεις, αιτήσεις και άλλες επικοινωνίες σύμφωνα με αυτήν τη Συμφωνία θα είναι γραπτές προς: myhomemadeworld.course@gmail.com

ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΔΙΑΜΑΧΗΣ
Εάν οποιαδήποτε νομική ενέργεια ή οποιαδήποτε διαιτησία ή άλλη διαδικασία ανακοινωθεί για την εφαρμογή αυτής της Συμφωνίας ή λόγω προτεινόμενης διαφωνίας, παραβίασης, παραβίασης ή παραπλάνησης σχετικά με οποιαδήποτε από τις διατάξεις αυτής της Συμφωνίας, ο επιτυχής ή επικρατήσας φορέας ή φορείς θα έχουν το δικαίωμα αποζημίωσης λογικών εξόδων δικηγόρων και άλλων δαπανών που προκαλέστηκαν σε αυτήν την ενέργεια ή διαδικασία, εκτός από κάθε άλλη αποζημίωση στην οποία είναι δικαιούμενοι ή μπορεί να είναι δικαιούμενοι.

2024 © Κεριά χειροποίητα με κέρδος | Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

Diese Webseite hat keine Verbindung zur Facebook-Website oder zur Facebook Inc. Darüber hinaus wurde diese Webseite in keiner Weise von Facebook genehmigt.

FACEBOOK ist ein eingetragenes Markenzeichen von FACEBOOK Inc.